Om företaget

Vi är alla värda att må bra. Vad får dig att trivas och må bra? Vad är viktigt för dig?

Mi’s Qigong och Coaching erbjuder Qigongevent till företag och privata grupper samt personlig Coaching.

Företaget startades 2008 och drivs av Mi Eriksson.

Jag har utövat qigong sedan 1998. Jag leder qigongklasser flera gånger i veckan och håller i enskilda kurser. Jag coachar människor i olika åldrar inom olika branscher. Vi arbetar med frågor relaterade både till ditt arbetsliv och problemlösningar i ditt privata liv.

Mi’s Qigong och Coaching hjälper dig och ditt företag, att motverka stress och bidra till en god hälsa samt att sätta dig själv och dina behov i fokus.

Ge dig själv tid för att stanna upp i vardagen. Fundera på vad som är viktigt för dig och vad som ger dig verklig livsglädje.

Att avsätta tid för sig själv och sin egen utveckling genom personlig coaching kan vara en väg till att lättare nå dit du vill.

Jag har genomgått TaiChiAkademiens instruktörs utbildning i qigong. Mi’s Qigong tillämpar en kombination av ”fem djurens lek” och TaiChiqigong”.

Jag har en Master Practitioner i Coaching och en NLP Practitioner från Coach2Coach Academy AB, där jag kontinuerligt vidareutbildar mig. Jag har även utbildats av Robert Dilts och Shelle Rose Charvet. Dessutom är jag en av Coach2Coach anlitade assistenter.